Profesjonelle i å tilby avfallsfjerning

Et ungt team, villig til å gjøre alt som er nødvendig for å sikre at du er fornøyd med resultatene. Vi ønsker å gi deg beste tjenestene for pengene dine. Vi svarer innen 5 minutter på SMS.

Boss taxi for dine behov

Vi fjerner nærmest alt du trenger å få fjernet. Har du en garasje som er fylt opp med ting og tang som du ikke trenger lengre?

Vi i Boss Taxi hjelper deg med å sortere og fjerne det du ikke trenge

Boss taxi rydder og fjerner all type søppel så du slipper å gjøre det! Vi henter søppel og avfall, enten det er privat eller bedrift. Vi henter og leverer som en taxi bare vi frakter boss og avfall.

Boss-taxi.no skal kun ha fornøyde kunder og det strekker vi oss langt for å få.

Boss Taxi Bergen
Lasterom med plass til det meste

En profesjonell tjeneste.

Ring oss eller ta kontakt med oss ​​så får du best service for pengene.
Boss Taxi Bergen

Trenger du hjelp?

Legg inn en kort beskrivelse av ditt bosstaxi transportbehov, i skjemaet ovenfor. Vi svarer på SMS innen 5 minutter mellom 07:30 og 20:00 alle hverdager.

Vanlige Spørsmål & Svar

Det kan du nok best svare på selv etter prøvd oss, men kort fortalt er vi serviceinnstilt, forutsigbar og prisgunstig.
Vi er vant med at det ofte brenner når man trenger boss-taxi – derfor prøver vi så langt det er praktisk mulig å komme innen 30 minutter i område. Det vil forøvrig være rimeligere å planlegge bosstaxi litt tid i forveien. Vi vil uansett gi deg en tid du kan forholde deg til.

Private betaler med Vipps ( Vi bruker Vipps Firma) og får kvittering på dette sendt på epost.

Firma blir fakturert.

Ja vi kan være behjelpelig å bære varene til hvor du ønsker. Inkludert i prisen som blir sendt på SMS er opptil 15 min med effektiv bærehjelp. Ønsker bærehjelp utover 15 min kan det avtales. Det er som regel bare 1 mann pr bil. Men ved større oppdrag kan ekstra bærehjelp bestilles.

Det er mulig å sette inn 2 stk Europaller med truck. Maks høyde 130cm